TEHOKAS VIESTINTÄ JA KESKITETTY HALLINTA OVAT TUNNUSMERKKIMME

Me SCAC OY:ssä uskomme keskitettyyn saneerausprojektien hallintaan ja avoimen, välittömän keskustelun voimaan. Kaiken kokemamme pohjalta asiakkaan ja urakoitsijan välinen tiedonvaihto on muodostunut yhdeksi tärkeimmäksi elementiksi korkean rakennusteknisen osaamisen lisäksi.

Järjestämme saneerausprojektimme aina siten, että vastuuhenkilöt ja asiakkaan edustajat ovat alusta loppuun tiiviisti toistensa kanssa tekemisissä - olemme nimittäin huomanneet, että mittavien asuintalojen peruskorjausprojektien aikana niin suuret kuin pienetkin päätökset tulee kyetä tekemään kohtuullisen nopeasti

Palveluntarjontamme saneerauksissa käsittää huoneistoremontit, julkisivuremontit, kattotyöt, arvokohteiden entisöinnit ja talotekniikan uusimishankkeet. Teemme tarvittaessa myös KVR-hankkeita sillä alihankkijaverkostomme on erittäin laaja.


20190529_170545.jpg

Julkisivu kuntoon - siististi ja turvallisesti

Julkisivuremontin voi tehdä siististi ja ilman turhia häiriöitä asukkaille. Pystymme korjaamaan kaiken sokkelista vesikattoon.

Julkisivuremontti pureutuu usein rakennuksen ulkopintoihin, kartoitamme kuitenkin mielellämme samalla kaikki olennaiset rungon rakenteet jottei myöhemmin vaikuttavat vuodot katossa, seinärakenteissa tai sokkelissa aiheuttaisi vältettäviä lisäkustannuksia vuosien varrella.

Panostamme myös erityisesti työn turvallisuuteen ja huolehdimme säntillisesti lakisääteisistä suojaustoimenpiteistä. 

Arvokohteet - Hartaasti ja Huolellisesti

SCAC OY:llä on kokemusta arvokohteiden entisöinnistä ja korjauksista. Peruskorjaukset vaativat huolellista suunnittelua, jotta kohteen historiallinen arvo sekä arkkitehdin alkuperäinen visio säilyy.

SCAC OY:n henkilöstö on paneutunut myös moniin eri aikakausien rakennustekniikoihin jotta korjaukset tällaisissa kohteissa ovat ylipäätään mahdollisia. Syvä tietotaito ja osaava tiimi takaavat ettei kohteen arvo kärsi korjauksen yhteydessä.

SCAC OY suosittelee arvokohteisiin myös huoltosuunnitelman laatimista ja voi suorittaa itse huollon sovitun aikataulun mukaisesti. Kun kiinteistöstä pidetään huolta aika ajoin, sen arvo säilyy tai kasvaa. 


KATSEENKESTÄVÄT TOIMITILAT VAKAALLA AMMATTITAIDOLLA

Tiedämme omastakin takaa, että yrityksen toimitilat ja liiketilat tulee olla ajantasaiset sekä ulkoasultaan yrityksen laatumielikuvaa vastaavat. Periaatteenamme toimitilamuutoksissa on se, ettei yrityksen tarvitse murehtia toteuttamiseen tai suunnitteluun liittyvistä asioista; meille riittää tieto kohteen käyttötarkoituksesta, toivoituista parannuksista ja kattavat keskustelut yhtiön brändistä.

Olemme kehittäneet suunnittelu- ja tuotantotiimiemme kanssa erilaisia toimintamalleja eri toimialojen toimitilatarpeisiin. Tavoitteenamme on ollut luoda mahdollisimman kattava alkukartoituskysely sekä käytännön ratkaisuihin johtavat "workshopit", joiden pohjalta saisimme tarjottua aina asiakkaan näkemystä vastaavan ja heidän asiakaskuntaansa palvelevan kokonaisuuden.

Kaiken kokemuksemme ja ammattitaitomme pohjalta kykenemme suorittamaan suurenkin skaalan toimitilamuutokset tasaisen hyvällä laadulla. Tarjoamme mielellämme kaiken kalusteiden purkutöistä aina kokoushuoneen tuolimateriaalivalintoihin asti - mittava aliurakoitsijakantamme kantaa kunnianhimoisimmatkin hankkeet takuulla loppuun asti.